Водоустойчив калъф Diving+
14.9
лв.
лв.
Безопасна поръчка ✅
Плащане при получаване

Калъфът получи IPX8 водоустойчив сертификат, който потвърждава безопасното
потапяне на устройството в капака на дълбочина 20 метра.

Универсалният размер на калъфа е подходящ за устройства до 6,9 инча.
Дизайнът на кутията е проектиран така, че смартфонът остава защитен срещу ефектите от наводнения или удавяне дори при най -необичайни ситуации.

В допълнение, комплектът включва ремък, с който можем да закачим смартфона около врата или китката, като държим телефона под ръка.

Калъфът е изработен от гъвкав, мек материал, който не пречи на удобното използване на телефона.

Покритието Tech-Protect е перфектно като защита срещу замърсявания, пясък или разливане на вода. Това е незаменима притурка по време на лятната почивка, която не само ще ви позволи да използвате телеaфона безопасно в трудни условия, но и благодарение на което ще уловим прекрасни моменти със снимки и видеоклипове в необичайни, празнични ситуации.

* Под вода повечето устройства имат ограничено докосване поради натиск, така че най -добре е да използвате клавишни комбинации, когато правите снимки.

** Четецът на пръстови отпечатъци може да не работи поради дебелите стени.

*** Преди употреба проверете херметичността на продукта, като поставите хартия вътре и след това потопите капака в купа за поне 20 минути.

Всички продукти, които предлагаме са чисто нови, с много добро качество и на конкурентни цени. При закупуването на повече от 1 артикул получавате отстъпка. Доставката е с куриерска фирма Еконт, с опциите - тест, преглед и наложен платеж.

Click to order
Ревюта
 • 5/5⭐️

  предпазва телефона ми от вода, но също така го предпазва и от пясък и прах. Идеален за лятото!
  Елена К.
 • 4.9/5⭐️

  позволява ми да правя страхотни снимки и да се забавлявам на плажа без страх от вода или пясък, истински спасител за моят телефон
  Димитър В.
 • 5/5⭐️

  Използвах го по време на плуване и плажни забавления и моят телефон остана напълно сух и защитен. Препоръчвам го на всички!
  Александра Б.
 • 5/5⭐️

  Тествах го в басейн и морето и моят телефон остана 100% сух
  Петко П.
 • 4.9/5⭐️

  Мога да го препоръчам с увереност!
  Михаела Х.
 • 5/5⭐️

  можех да се потопя във водата и да си правя снимки, без да се тревожа за телефона си. Препоръчвам го на всички морски ентусиасти!
  Диана Б.
 • 4.8/5⭐️

  бърза доставка, благодаря!
  Ваня М.
Made on
Tilda